štvrtok 28. júla 2016

Inzerát

Nie, nebojte sa... Nie som taká zúfalá, aby som si cez blog zháňala frajera. :D
Na zháňanie spolubývajúcej som však zúfalá dosť, takže čujte čujte...



Moja najmilovanejšia, teraz žiaľ už asi bývalá spolubývajúca to tento rok posrala a proste a jednoducho sa zabudla prihlásiť na našu kolej. Čo bola teda fakt osudná chyba. Moje kamarátky z ročníka sú už buď so spolubývajúcimi z minulého roku, odsťahované na byt, prípadne nechcú bývať v budove, v ktorej chcem bývať ja.

Takže hľadám nejakú milú, semi-normálnu dievčinu, ktorá túži bývať so slávnou blogerkou na koleji Kajetánka v budove K1. Viem, že napríklad Medička z Hradca by sa kvôli mne bez mihnutia oka presťahovala a Bloncka by opustila frajera, to však nemôžem chcieť (trololo)... Takže ak si budúca prváčka - bývať so staršou študentkou je cool, mám plno tipov ako odrbať školu a obe si rozšírime okruh známych. Ak si z môjho ročníka a nejako sa ti podarilo uniknúť mojej pozornosti, s najväčšou pravdepodobnosťou vieš kto som a vieš čo čakať. Budeme zdieľať náš ťažký osud. Ak si staršia... budem teda aspoň zdroj nevyčerpateľnej zábavy.

Nie som schopná zachovať sterilný poriadok, ale zároveň nemám rada odporný bordel, nenávidím šprtov a oni nenávidia mňa. Budem rada, ak si občas (alebo častejšie) skočíme na pivo, pozrieme nejaký film, pokecáme o krásavcoch a ponadávame nad knihami. Ktorá chce, môže so mnou skočiť aj do kostola. Ak nie si katolíčka, dúfam že si sa nezľakla, len ťa občas pokropím svätenou vodou! (Pokiaľ práve niekto v poslednej vete nezachytil iróniu, nemusí sa obťažovať písať. :D)

lienka.medicka@gmail.com

A nakoniec môj najväčší trimf - vlastním kávovar. :D :D :D

23 komentárov:

  1. Sakra, škoda, že nejsem mladší :D Ale tak za rok možná budu taky v Praze, tak můžem zajít aspoň na kafe :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kdybych byla o rok starší (a byla bych vůbec přijatá :D), tak bych tě jako spolubydlu brala hned! :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty máš kávovar? Tak to by som ťa hneď brala! Ale vážne! Len škoda, že študujem niekde úplne inde :D

    Pred pár hodinami som tiež mala núdzu o spolubývajúcu, pretože moja doterajšia spolubývajúca chce bývať v inom meste a do školy dochádzať, pritom býva ešte v úplne inom meste ako v predošlých dvoch spomínaných (jop, je to totálna pavučina)... a už to vyzeralo, že pôjdem podpísať zmluvu a nakoniec ubytovanie padlo, ale zato som si našla spolužiačku novú spolubývajúcu, s ktorou teraz nemáme kde bývať :D Z blata do kaluže s týmto ubytovaním.

    Dúfam, že vychytáš super spolubývajúcu (palec hore) :)

    Áno ja tiež nemám rada takýchto pseudofilozofov a keďže dávam každému šancu, tak som ho chcela skúsiť, toto našťastie nebola až taká filozofická kniha, takže ma to bavilo, hlavne keďže je to z takého prostredia. Napr. ja nemôžem cítiť Hiraxa Baričáka, toho isto tiež poznáš... od neho som nečítala ani jednu celú knihu, pretože sa s ním proste nestotožňujem a týchto kníh je tak strašne veľa a stále sa opakujú, takže ma to nebaví čítať :D Ale Alchymistu si určite prečítam, už mi leží na stole a čaká v poradovníku (Teraz som začala čítať knihu o klinickej smrti, zasa niečo super pre mňa :D)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hej, som rada že sa zhodneme s tými "pseudofilozofmi". A škoda že nebývaš niekde bližšie...

      Odstrániť
  4. Zdravim,
    Stihnem si zaobstarat dobry intrak aj v septembri? A nevies ako je to s tym ked som zapaltila rezervaciu za intrak v hradci ale asi pojdem do prahy, vratia mi nieco? :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, radšej by som išla na REHOS s prihlásila sa na kojej už teraz... Moc dobrých ich nezostáva. Niečo určite, ale nie všetko.

      Odstrániť
    2. No ja tam mam uz zaplatenu rezervaciu za hradec ale neviem ako s tou prahou a nebudem platit double rezervaciu, ked este neviem

      Odstrániť
  5. Ahoj,
    nevadilo by ti, že jsem chlapec?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vadilo, prepáč. Rada behám po izbe v spodnom prádle. :D

      Odstrániť
  6. Ahoj,
    jsem sexy kočka, se kterou by chtěl bydlet každý. Trošku mi straší na věži, jsem nezřízená, ale smrad a bordel vydržím.

    Na ten kávovar jsi mě dostala.

    Tvá milovaná.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Škoda, že nechceš na K2, ráda bych uvítala jako spolubydlící nešprtku bloggerku. :) Bylo by zajímavý porovnávat 1.LF a 2.LF v reálným čase takhle vedle sebe. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to by asi bolo, napíš mi na mail, môžeme sa dohodnúť aspoň na stretku, pokecať a tak;)

      Odstrániť
  8. Škoda toho jiného města, tenhle inzerát si mě získal :D Taky jsem sháněla spolubydlící, ale přes blog mě to nenapadlo. Naštěstí už mám - no možná naneštěstí, ještě uvidíme, jestli spolu budeme vycházet (se mnou je to těžký) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj,
    surne prosim potrebujem pomoc :D Ako sa mozem skontaktovat s niekym kto spravuje rehos? potrebujem cim skor zmenit rezervaciu a neviem ako.
    Dakujem

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ked uz je rec o intraku mozno by bol super clanok o tom ako to tam prezit:-D nejake tipy a triky, co myslis ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niežeby to bol márny nápad, ale pochybujem že som povolaná niečo také napísať - ja sama na intráku len tak-tak prežívam 😃

      Odstrániť
    2. Ja si napr. neviem predstavit sharovanie kupelne a kuchyne:-D

      Odstrániť
  11. Už-už som sa chcela hlásiť, keď mi došlo, že, dokelu, iba na túto slávnu 2 som sa nedostala (cez pohovor zo 70 miesta :'( ). Doteraz ma to nehnevalo!

    Nuž, ale budem Ťa aspoň na diaľku z Brna sledovať a ďalej sa zabávať na Tvojich článkoch, ktoré nemajú konkurenciu.

    Tvoja nadšená fanynka L(i)enka :D

    OdpovedaťOdstrániť